Over ons

Onze bedrijfsfilosofie is iedereen zo snel mogelijk schuldenvrij te krijgen en te helpen naar een gezonde financiële toekomst. Iedere situatie is uniek en ieder advies is daarom maatwerk. Dat maakt ons werk ook zo interessant en mooi, vooral nu de rentes historisch laag zijn!
Vul het aanvraagformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

CombiCredit is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12042903. CombiCredit staat ingeschreven bij de KvK onder registratienummer 20131895.

Klachten over onze dienstverlening nemen wij serieus en lossen wij graag in goed overleg met u op. U kunt uw klacht schriftelijk (ter attentie van de directie) of via e-mail aan ons kenbaar maken. Vindt u dat wij niet naar tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan: Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Informatie over het klachteninstituut kunt u vinden op de website www.kifid.nl. Het Kifid is bereikbaar op postadres: Postbus 93257, 2509 AG Den Haag. U kunt uw klacht natuurlijk ook aan de rechter voorleggen.

Bezoekadres CombiCredit
Innovatiepark 3A
4906 AA | Oosterhout

Hoofdkantoor
Pablo Picassostraat 49
3059 VK | Rotterdam