Lenen

CombiCredit helpt maandelijks honderden mensen flink te besparen op lopende leningen.
Dit doen wij door u de laagst mogelijke rente aan te bieden. Indien u meerdere leningen heeft is oversluiten niet alleen veel voordeliger maar daarnaast ook een stuk overzichtelijker. Wij geloven niet in aflosvrije leningen, leningen in combinatie met een beleggingspolis of leningen met hoge rentes. Om u zo snel mogelijk schuldenvrij te krijgen bieden wij u een lening waarbij u een lage rente betaalt en iedere maand aflost, uiteraard met een maandlast die past binnen uw budget.
Heeft u al jaren een krediet bij; ABN, ING, Rabobank, Interbank, Defam, ICS, Santander, Ribank, DNV,HDV, Wehkamp, Otto, Neckerman of een ander krediet met een toren hoge rente? Dan kunnen we u zonder extra kosten helpen met duizenden euro’s besparen. Herfinancier voor tot wel de helft van uw huidige rente.

Doorlopend krediet

Het belangrijkste kenmerk van een doorlopend krediet is flexibiliteit. De rente en de looptijd zijn variabel, en binnen de kredietlimiet bepaalt u zelf wanneer en hoeveel u opneemt. Extra aflossen mag altijd kosteloos, en reeds afgeloste bedragen kunt u weer opnieuw opnemen. Ideaal wanneer u een wisselende kredietbehoefte heeft.
Offerte aanvragen

Persoonlijke lening

Als u kiest voor een persoonlijke lening dan kiest u voor zekerheid. De rente, het maandbedrag en de looptijd staan namelijk vast, en het is niet toegestaan om afgeloste bedragen weer op te nemen. Hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent. De totale kosten van de lening zijn inzichtelijk, en u weet exact wanneer de lening weer is afbetaald.
Offerte aanvragen

Autofinanciering

Wanneer u een auto wilt kopen maar hiervoor niet voldoende financiële middelen heeft, zou u ervoor kunnen kiezen om deze te financieren. Hierbij is het belangrijk dat de hoogte en de looptijd van de lening goed aansluiten bij de aan te schaffen auto. Een lening met een auto als onderpand betekent voor de bank een extra zekerheid. Deze extra zekerheid vertaalt zich in de regel naar gunstigere voorwaarden
voor u.
Offerte aanvragen

Kredietbescherming

Het aangaan van een lening brengt financiële risico’s met zich mee. Deze risico’s kunt u afdekken door een kredietbeschermer af te sluiten. U kunt hierbij kiezen uit drie verschillende dekkingen. De dekking bij overlijden zorgt ervoor dat de lening wordt afbetaald wanneer u komt te overlijden. Hiermee voorkomt u een restschuld voor uw nabestaande(n). De dekking in geval van arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid zorgt ervoor dat in deze situaties de maandtermijn wordt doorbetaald. Zo weet u zeker dat de lening betaalbaar blijft.